pondělí 9. ledna 2012

Nové začátky...

Jak už jsem na blogu psala, moje háčkování má opakovaný cyklus. Nadšení - nezdar - prásk do kouta (rohu) a tak znovu a znovu už  fúru let (mnoho fúr, cháchá). Ale tentokrát tomu tak nebylo, takže se nám narodily čtyři andělky... Bruneta byla včera předána mé mamince k narozeninám a bylo mi moooc hezky u srdíčka, když jsem slyšela: "já jsem věděla, že to zvládneš". Zvládnu a ještě mě to začalo bavit!!! Mamka je odborník na ruční práce. Nejraději háčkuje dečky, čím větší a složitější, tím líp. Takže do těch se já nepouštím, stačí ukázat a za čas mi zdobí byt. A já se kochám.  
 
Zrzka je dárek kamarádce k narozeninám, které má  zkraje února. Ke konci roku jsem se jí dvakrát trefila do velkého srdcebolu vánočními ozdobami a pomohlo to, tak snad se potěší i teď. Sem nechodí, tak Zrzku můžu ukázat.


No a tyhle dvě maličkaté andělky veze zítra poštovní auto do Prahy.  Měla jsem o vánocích milou návštěvu, kamaráda s dcerkami, z nichž blondýnka je přesná kopie Kačenky a hnědovláska je celá Péťa.  Viděly tu ty velké a mě bylo líto, že jim je nemohu dát. Už bych mamce nestihla udělat novou. Další mě čekají, Kuba chce blondýnu...(už víme, co nám bude vodit domů...) a Jiřík chce maminku. Takže - nejdřív musím na barvu ke kadeřnici a pak to bude bruneta dvě!

Mějte se hezky a kdyby jste někdo chtěl, napište, ráda ještě nějakou uháčkuji!
Ale bude to trošku trvat, od zítra začínám zpracovávat úlovkové listy, takže budu mít hlavu plnou kapříků, štik a běliček!
Děkuji za milé komentáře a přeji hezký, snad konečně zasněžený leden,
Radka

4 komentáře:

  1. Moc se ti hoky povedly, tak ať dělají dál radost

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Radu, jsem pako, tak mě teď najdeš tady http://anavi397.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné :o)...ať se daří a dělají radost

    OdpovědětVymazat