úterý 3. dubna 2012

Nenudím se,


neumím to. Jsem Beran, ohnivé znamení...Zimu nemám ráda a na jaře ožívám. Od pátku bojuji s teplotou a chřipkou. Ale mě to nezastaví. Takže na horním obrázku je Julča, naše slépka domácí :-))) Vytvořena podle návodu od Kamlin.


Látka na polštáře čekala v šicím koutku dlouho. A dočkala se.  Série "5x jinak", mě bavila moc. Mohlo to být lepší, to jo, ale u nás v galanterii je problém sehnat pět stejných zipů, měli dva od jedné barvy, ještě o deset cm delší, než bylo třeba. I s tím jsem se poprala. Až dobiju baterii do foťáku, udělám lepší snímek. Aranel pomoz!

Před cca měsícem mi manžel a syn ulehli s chřipkou, ze které se posléze rozjel zánět dutin a nakonec náběh na oboustranný zápal plic. Muž na tom byl podstatně hůř, ani vzpomínat se nechce. Marody jsme sestěhovali do ložnice, druhý syn se odstěhoval za mnou do obýváku. Nakonec jsme si to spolu užili, na svých 14 let je velmi rozumný, bezva parťák. Tehdy se narodil tenhle mazlík (J.miluje lední medvědy), jako můj dík za jeho podporu. Ještě pořád mé chlapečky těší dárky udělané mýma rukama. Ty totiž nikdo nemá! (To fakt ne, kdo by taky udělal méďu s jednou nohou větší , že jo?! :-)))  



3 komentáře:

  1. Radu, to se tedy fakt nenudíš! Určitě už bude dobře!
    Moc hezké polštářky (asi chodíš do stejné galaterie jako já :o)) a Julča a medvěd jsou parádní!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Inu nuda je nejhorší...horší než chřipka, tak to taháš za dobrý konec. Slípka je úuužasná...na polštářích nevidím chybičky...snad počkat na lepší světlo v pokoji...a medvěda bych umačkala :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná slepička a krásné polštářky. Chřipka u nás taky proběhla. Není o co stát.

    OdpovědětVymazat