pondělí 6. srpna 2012

Půlka prázdnin

za námi! Někdo se těší k moři a naši kluci se těší na začátek sezony. Letos už v dorostu... Na snímku radost z nové výstroje...za její cenu se dá jet na dovolenou. Možná jednou....






Pár fotek ze zahrady. Bylinková zahrádka mi dělá radost a je užitečná...sirupy z máty, meduňky už máme ve špajzu, levandule se suší, bazalka chutná s rajčaty a mozarelou. Jen klematisy od Starkla nemají barvu, která byla inzerovaná při koupi. No ničit je nebudu, jen jsem zklamaná, že se ještě může stát, že kupuji červený klematis a on je fialový. To v Ikee kupovaná chrysantéma kvete jak má :-). Jinak se nezlobte, že tu moc nebývám, jednak mi navezli práci, točím se v kuchyni - stravovat dva 14ti leté synky je radost, pak máme šest várek pečeného čaje ze směsi ovoce, tři várky marmelády z višní, zeleninu v mrazáku - Fruta hadr! A háčkuji - to příště!
Krásné léto! 


2 komentáře:

  1. Co by jsme pro ty nase deti neudelali ale vubec se klukum nedivim ze se tesi az zacne sezona.Manzel je ted v cesku a je nadseny ze uvidi alespon jeden hokejovy zapas nez odjede.Ty delas peknou zasobu na zimu vsak kluci toho urcite pri tom sportovani hodne zkonzumuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo jo, Elly,
    papkají pěkně, no kluci ve vývinu. Mě to frufování přes léto vlastně docela baví, je radost, když pak v zimě chutná kompot nebo chleba s marmoškou. A taky je co rozdávat.
    A co, že ty jsi zůstala doma?
    Zdravím k protinožcům,
    pa Radka

    OdpovědětVymazat