pondělí 17. září 2012

Dneska by to šlo

tedy myšleno nálada a tak!
U zubaře jsem moc netrpěla, trošku broušení pod tu novou korunku, to nebolelo, pak byla velká sranda, když mi nešla ven ta "lopatka" na otisky. Pan doktor žertoval, že ho moji muži pochválí, že bude doma ticho. Jenže pak zabral a já měla pocit, že šla ven i se zubama. Naštěstí to dobře dopadlo a tak jsme požertovali o případné dietě (jakože s lopatkou v hubě by se snadno hublo)...Nakonec super zpráva (teda pro mě), že zoubek bude v úterý, no a to jsem šťastná jako blecha, protože já mám ze zubů mindrák normálně a když nějaký chybí, tak to je úplná fóbie.


No a protože bez tvoření to nejde, pochlubím se dneska maminčinými dílky. Jelikož máme v našem obýváku tři stolky a jídelní stůl, mám tyto podzimní dečky na všech. Jsou podle návodu některého  z prvních čísel časopisu Anna, který už ale nevychází.  Já pracuji na své první zakázce -  na dalším čertovy. A taky mám rozdělaný jehelníček, polštář.......Ale zítra si asi vyčistím okna. Má být krásně, tak se to musí využít.

Všem přeji hezké úterý!

4 komentáře:

  1. Jsem pro tebe rada ze to u zubare dopadlo dobre.Maminciny decky jsou krasne, musim rict ze jsem takove jeste nevidela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Elly,
      mamka je dečkový mág :-)
      A ze zubaře mám taky radost, já vím, že jsem jako dítě, ale to už asi lepší nebude.

      Vymazat
  2. Radu, to je vždycky úleva, když se obavy z doktorů nenaplní, viď! Moc ti to přeju!
    Zdravím i maminku, listy jsou opravdu perfektní!
    Hezký den, Helena

    PS: okna...to je nápad :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, okna se nekonala, na zahradě bylo líp a tak máme otrhanou první jabloň - Lordlamborn. O víkendu asi zkusím udělat jablečná povidla a upeču štrúdl ( u nás 6 šišek...), okna musí vydržet.
      Hezkou středu,
      Radka

      Vymazat