úterý 18. září 2012

Podzimní výměna - dárek od Marcelky

Dlouho jsem váhala, jestli se zúčastním podzimní výměny a nakonec jsem s velkou radostí tvořila dárek pro  Renatu, kterou jsem asi moc nepotěšila, po zkouknutí jejího blogu mi došlo, že  má naprosto jiný vkus. Ale beru to tak, že darovanému koni na zuby nekoukej...
Na dárek, který pro mě tvořila Marcela jsem se těšila jako malé děcko. A dneska jsem se dočkala. 



Ve schránce jsem měla velkou obálku. Spěchali jsme s mužem na nákup a tak jsem ji rozdělávala v autě. Jako první jsem z obálky vyndala tyto dvě dečky. Omluvte kvalitu fotek, chtěla jsem se honem pochlubit. Jásala jsem poprvé! 


Potom jsem vyndala dopis a za ním se schovávaly tito krásní draci. Hned jsem věděla kam je dám! Jelikož jsem měla opravdu upřímnou radost, po příjezdu domů muž ani neprotestoval a hned asistoval u instalace podzimní výzdoby. Nebyl sám, i náš Garp se přišel mrknout.


A tak chci poděkovat Věrce za vyhlášení podzimní výměny, za možnost obdarovat a být obdarovaná a Marcele mooc děkuji za radost, kterou mi udělala. Dečkám zítra najdu místo k dělání parády a dráčková girlanda už zdobí vchodové dveře. Jsi šikovná a fakt jsi mě potěšila!
                    Podzimní výměně zdar! 

6 komentářů:

  1. Dostala jsi krasne darky a ti draci jsou vyborny napad ,libi se mi ze jsi hned vedela kam snimi a na dverich delaji paradu.

    OdpovědětVymazat
  2. Radu, chápu tvoji radost, krásné kousky! A milé povídání :o) Taky tu a tam škubu obálky...
    Měj se hezky, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné dárečky jsi dostala :o) Martina

    OdpovědětVymazat
  4. ahojky Radko, jsem ráda, že balíček dorazil v pořádku a jeho obsah se líbí. Trošku jsem měla obavy jestli draci v této podobě najdou uplatnění, ale byly zbytečné, na vchodových dveřích jim to moc sluší. Určitě se budu těšit na další podobnou akci. Hezké babí léto.
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásné dárečky. Podzimní výzdoba dveří se úžasně vydařila.

    Andrea

    OdpovědětVymazat
  6. Děvčata já mám největší radost, když můžu udělat radost. Mám to tak od mala a v dnešní době, kdy vede lhostejnost člověka k člověku jsem za každou akci "Výměna" šťastná.
    Tak se těším na příští!

    OdpovědětVymazat