středa 17. října 2012

Potřebu




náhlou, neodbytnou, intenzivní jsem měla včera. Jakou? Sednout k šicímu stroji a tvořit. Tak jsem si ušila obal na diář 2013. Musela jsem si ho letos koupit sama a dřív, obvykle čekám na Ježíška. Poznámky se kupí - různé prevence , rybářská veselice, výroční členská schůze....Je toho nějak moc a nechci zapomenout. U šití asi chvilku zůstanu, docela mě to baví.


No a tady dva obrázky především pro Jitu! Hlásím HOTOVO !!!


A děkuji za vaše komentáře k příspěvkům, jsou moc milé :-)))




5 komentářů:

  1. No páni! Ten je nádherný! I diář i šátek! Jaké má rozměry (šátek)? Já si šátek šetřím, hotový ještě není, protože mám rozdělané dva projekty a střídám podle nálady. Zatím ještě nemám rozhodnuto co s okrajem šátku, studuju Tvou fotku, ale jako začátečnici hářkařce mi to vůbec nic neříká. Že by obloučky z dlouhých sloupků?
    Sluníčkový den,
    J.=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu a prý že začátečnice - zakončení je jak píšeš, polosloupek + 3 x dlouhý sloupek + polosloupek + pevné oko do prostředního "čtverečku" o řadu níž a tak dokola.Díky vzorku to vyšlo krásně kolem celého šátku.
      Pa R

      Vymazat
    2. Jasněže začátečnice, stále se učím! Profesionálka ještě hoooodně dlouho nee.

      Díky za tip, určitě to vyzkouším, vypadá hezky.

      A co teď v oblasti háčkování? :o)

      Vymazat
  2. Obal je pekny ja jsem uz take jeden udelala jako darek k vanocum.Satek je pekne barevny urcite prijde vhod az se ochladi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už s ním ráno vyrážím, dneska byli 4°C. Začíná se ochlazovat, brrr.
      Pa R

      Vymazat