neděle 9. prosince 2012

Druhá neděle adventní

u nás proběhla bez několika hodinové přítomnosti našich kluků (hráli v Opočně a vyhráli 9:5), s milou návštěvou mého bratra se švagrovou (co není švagrová), mamkou a kukorkou. Synovec Šimonek všechno opakuje, takže okurka je kukorka a ty on tak miluje, že ji i v mikulášské nadílce hledal.Pohrdl zmrzlinou, čerstvými kokoskami i lineckým, ale kyselé okurky v létě zavařované ty jó, ty si dal! Mé milé, nikdy by mě nenapadlo, že bude 16ti měsíční jezdit od tety s lahví nakladaček! Docela přemýšlím, jestli jsem vybrala správný dárek pod stromeček. Jo a na obrázku vidíte trochu pečení, trochu večerního svícení a drobné handmade, ale pšt, to budou dárky :-)
Doufám, že nás zase čeká hooodně zasněžený a mrazivý týden, takový byl ten právě míjející!
Dobrou noc !  

6 komentářů:

  1. U nás hvězda z Drážďan ještě pořád relaxuje v krabici :oD a ty kokosky vypadají úžasně...nahoď svůj recept!...já bych rozhodně nepohrdla a ochutnala bych i ty okurky :o))) Krásný adventní čas ti přeju !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já ti přeji krásný advent! Lýdie, recept jsem ti hodila a na kokurky i kokosky tě srdečně zvu!

      Vymazat
  2. Kukorky mám taky ráda, nejlepší dělala máma. Obháčkované sklenice jsme taky jeden čas rozdávala, ale byly barevné, veselé,ujeté ne tak elegantní a něžné jako ty tvoje. A jak pečeš, sporák zakoupen?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sporák dostal doslova ránu pěstí a ještě se vzpamatoval. Já se teď stabilně modlím, aby nevypadl proud a nebylo po něm už nadobro.Snad s námi ještě ty vánoce přežije.Jo a lahví mám na půdě dost - peněz málo,tak jsem to spojila. A až se uvidíme, připomeň mi okurky, dám ti ochutnat moje, třeba z nás bude rodina ,-)

      Vymazat
  3. Uz mate pekne pripraveno na vanoce a malemu Simokovi budes muset k darku pod stromecek pridat jeste nejakou tu okurku aby jsi ho nezklamala.

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě to není 100% dokončené, pořád honím resty a dodělávám naobjednané háčkované potvůrky. Ale jako relax je zdobení bytu dobré. Ello, přemýšlím, že mu nakoupím salátovky, to je menší "záhul" pro jeho žaloudek. Je to zlato!

    OdpovědětVymazat