pátek 8. března 2013

Přání k MDŽ ode mě všem ženám...


Kytička pro vás, milé ženy! 

Dostala jsem ji od svého muže. Mile mě překvapil jiný muž (zaměstnanec) v Lidlu, který u východu rozdával drobnokvětou růži každé odcházející nakupující. Kéž by si mužský svět uvědomoval častěji význam ženy pro lidstvo...
-----------------------------------------------------------------------
A pod čarou...

Nemohu si pomoct, ale po shlédnutí tv přenosu z dnešního nástupu nového presidenta do funkce jsem rozpačitá. Pocit, že M. není můj president i po této akci jaksi přetrvává. Bohužel. Uvidíme jak se s touto výzvou popere. A můžeme přemýšlet, hledat a pátrat, jaká osobnost ho za 5 let nahradí.

PS. Pražský hrad jednoznačně bude jedním z cílů našich rodinných výletů. Je třeba klukům spoustu věcí ukázat a vysvětlit.

PPS. Kočičák vznikl u sledování výše popsaného...jen tak z hlavy.Asi se zdokonaluju, juchuchůůů ,-) 

Mějte pěkný víkend! 


3 komentáře:

  1. Dostat kytičku je milé vždy :)

    Přeju krásný víkend i vám.

    Co se týče dnešní akce na hradě, nebyla jsem schopna to ani sledovat v tv.
    Stačil mi tisk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za a) ano, za b)děkujeme a za c) sledovali jsme jen proto, aby "puberťáci" zjistili, co je společenská etiketa...jako že třeba žena stojí vždy po pravém boku svého muže...což očividně ani u Zemanů neví... ,-(chjo. Takže tak! A zdravíme!

      Vymazat
  2. Radu, mluvíš mi z duše...i já jsem bez prezidenta. Nemám nic proti "obyčejným" lidem, ale tohle...to je jen ostuda a trapas. Od začátku až do konce...ale jakýpak konec, tohle byl teprve začátek...
    Hezký večer, pa Helena

    OdpovědětVymazat