pátek 24. května 2013

Příval štěstí


na mě čekal dneska ráno. Čítá patnáct kousků a to jsem jich tam jednou tolik ještě nechala. 


A tahle nádherná fialka je dárek od tety, která tu byla na návštěvě. Teto, moc děkuju, za kytičku i za milé popovídání. Fakt je škoda, že nebydlíme kousek od sebe.

Vám všem blogerkám přeji krásný i když chladný víkend!



8 komentářů:

  1. To je štěstí! Já za celý život našla snad 4 čtyřlístky a to bylo období, kdy jsem je opravdu intenzivně hledala. I když mi babička říkala, že to je chyba, že se záměrně hledat nesmí :-). Krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, já jsem nehledala "záměrně", prostě mi na ně padlo oko. A moje babička říká, "šťastné oko, které je vidí, nešťastné ruce, které trhají". Takže v tomto duchu činím. Tím největším jsem obdarovala hned na místě a kytička poputuje dneska k mé kamarádce, ta je nutně potřebuje tak nějak na hrstě.
      Tobě taky krásný víkend,
      pa Radka

      Vymazat
  2. Jů, tolik... fialka je nádherná, má krásná kvítka:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, je zvláštní a já jsem takovou ještě neviděla. Mám z ní radost, jak o mě víte, mám ráda, když kytičky nebo stromy mají příběh. Takže tato fialka je od tety a tím pádem má svůj příběh i ona.
      Ahoj Radka

      Vymazat
  3. Já nacházím, abych rozdávala :-). Tu radost, co přináší...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gábi, taky rozdávám, však mě tvoje loňská várka štěstí přinesla. A moje zase tobě, doufám. Však tě sleduju jako Fantomas ,-) a mám z tvého štěstí upřímnou radost!
      Radka

      Vymazat
    2. ♥ Určitě přineslo... :-) Děkuji...

      Vymazat
    3. To není zač! Rádo se stalo.

      Vymazat