úterý 22. července 2014

Dárek




z blogu Radosti od Lenky přišel už víc než týdnem a je opravdu krásný ! Já Ti za něj, Leni, strááášně moooc děkuju ! 
Obdivuji tu jemnou práci, to bych asi s mojí beraní netrpělivostí nedala. Ještě mu musím najít trvalé místečko a taky musím dokončit dárky pro Lenčiny rarášky, ať taky udělám radost. Jen kdyby nebylo takové vedro. Já jsem úplně nemožná. Taky vás to léto tak zmáhá?
Přeji krásné dny, pa Radka

 

7 komentářů:

  1. Dárek je opravdu krásný, musel ti udělat velkou radost.
    Mě léto nezmáhá, vedro mi dělá dobře, je to jedna z mála chvilek v roce, kdy nemám studené nohy :-), ale nic nestíhám. Vždy si říkám, že bude volněji, co všechno udělám, a nakonec se doma jen tak otočím na přespání a nestačím žasnout, co vše se mi tu hromadí.
    Užívej krásné letní dny, na tvoření bude čas v deštivých odpoledních :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Ali, udělal. Na studené nohy trpím taky, ale vedro nad 26C už je moc. Nejlíp je v bazénu na zahradě. Dobíjím baterie na zimu, kterou nemusím.
      A udělám to jak píšeš, počkám na deštivo.
      Krásné léto ,-)

      Vymazat
  2. No je léto, k tomu vedro patří:-))) Pamatuju léto, kdy z prázdnin šest týdnů propršelo .... tak to ať je radši vedro:-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Radu jsem moc ráda, že se věneček líbí a že z něj máš radost. A s teplem jsem na tom podobně. Nesnáším zimu,ale teplo přes třicet se mi taky moc nepozdává. Pro mě by mohlo být celoročně 20 - 25 stupnů a byla bych spokojená. (možná :-D ) Měj se krásně Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, no jak čtu tvoje řádky, zjišťuji, že máme mnohem víc společného o:)
      I ty se měj krásně, Radka

      Vymazat
  4. Já se musím přidat, věneček je hezký - ten motýlek nejvíc. Jinak pro mě by mohlo být léto od 27 - 33 stupňů a třeba do listopadu (déšť by byl povolen jen v noci, no někdy sprška přes den - ale zase sluníčko!). Nejsem opalovací typ, vůbec, ale mám ráda dost teplé léto.
    Tak ať se daří. Jarka

    OdpovědětVymazat