sobota 22. listopadu 2014

Inspirace z blogů

Dlouhou dobu se mi líbí maileg skřítci, znáte je všechny, že? Tolik bych ho chtěla mít, a taky Tilda panenku, ach...Ale peněz není nazbyt, pořád je něco důležitějšího a moji chlapi pro mě nemají pochopení :-) Originál mi přijde dosti drahý, tak jsem se inspirovala výtvory  blogerek Blanky (To co mě baví) a Hely (Helenś home, Helenś world), které si skřítky už uháčkovaly. Všem blogerkám za inspiraci děkuji! 
 
Sedla jsem a háčkovala. Tramtadadá a už svého skřítka mám!
 
A taky jsem se rozhodla vyhrát bitvu sama se sebou  a kynutým těstem. Tentokrát to vyšlo a tak jsem upekla loupáky. Čekaly na kluky doma po vyhraném zápase a zmizely okamžitě. A prý dobrý !
 
Mějte hezkou neděli, ta příští už bude adventní! Vaše Radka
 

 

11 komentářů:

  1. Krásný skřítek Raduš. Moc se ti povedl a loupáky vypadají mňamózně. Jsi šikulka. Hezký zbytek víkendu Anny

    OdpovědětVymazat
  2. Anny, děkuju! Jsi milá, u tebe mám vyčíhnutý ten polštář v úvodu, jen najít čas! Hezkou nedělku, Radka

    OdpovědětVymazat
  3. Skřítek je krásnej. A rohlíky jsem dělala před pár dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amelko, díky, já váš čokokoláč zkusím zítra. Vypadá famózně.

      Vymazat
  4. Ten je krásný! Loupáky jsme už dlouho nedělala, děkuji za připomenutí.

    OdpovědětVymazat
  5. Radu skřítek je parádní. A jinak jsem na tom podobně. :-) Když jsem chtěla Tilda panenku, tak jsem si říkala, že jsou drahé a situaci, kdy není peněz nazbyt si jí nemohu dovolit. Tak jsem sedla a šila. Když jsem potom spočítala ten čas, tak už mi originály tak drahé nepřipadlaly. :-D Ale byla jsem ráda, že jsem si jí ušila a je opravdu moje. Podotýkám, že do další jsem se ještě nevrhla a asi hned tak nevrhnu. :-) Měj se mos a moc krásně Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, Leni, tomu rozumím, já všem děvčatům, co je šijí ty peníze přeju, ale nemám je. Přemýšlím, že bych ji taky vyzkoušela sama ušít, ale musím sebrat odvahu. Přijdu na radu, když bude třeba, můžu? I vy se mějte krásně před adventně a hlavně buďte zdrávi :-) Pa Radka

      Vymazat
  6. Skřítek se Ti povedl. Jseš machr, háčkovaného bych nesvedla. Mě se tihle skřítci taky líbí. A jednoho naštěstí mám. Ručně šitého od manželovy maminky.
    A kynuté těsto za mně dělá domácí pekárna. Tam není co pokazit! :o)

    OdpovědětVymazat