čtvrtek 11. prosince 2014

Advent

běží v plném proudu i u nás. Peču cukroví, uklízím a postupně přidávám ozdoby do bytu. A taky dodělávám dárky, které až na pár kousků, budou tzv. hand made. Nějak se mi přestává pozdávat ta šílená komerce, kterou svátky víc a víc provázejí. Vánoce od osmi let nemusím a chystám je tedy jen pro mého muže a naše syny. Nejvíc je pro mě to, že spolu můžeme být.
 


tohle by mi stačilo, místo stromečku :-)Třeba příští rok!
 
Nebo tohle?! Kdyby jste chtěly jenom popisy na vločky, písněte na email.

Krásný advent!
 
 
 
   

7 komentářů:

  1. To je opravdu nádhera. Přiznám se, že mám vánoce docela ráda. Postupně se můj vztah k nim mění. Jinak jsem je vnímala jako dítě, jinak jako dospělá ale doma, jinak už když jsem musela vše chystat sama ve své domácnosti a úplně jinak s dětmi. Ale všudepřítomná komerce mi taky vadí. Hlavně ta neskutečná masírka zaměřená na děti, to mě opravdu rozčiluje.
    Poklidný advent!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alice, to máš pravdu, v každém životním období je člověk vnímá jinak. Troufám si tvrdit, že už jde především o hodnotu daru, bohužel. Škoda, pro lidi.
      Tobě taky přeji poklidný advent!

      Vymazat
  2. Komerci nemusím, supermarketum se vyhýbáme, dárky se snažíme koupit přez internet. A na vánoce se všichni moc těšíme. Kéž by byly i zachumelené :) Pavel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavle, koukám, že je nás víc, se stejným řešením. Taky si strašně přeju zimu, jak má být :-) Třeba to vyjde, naděje umírá s tím posledním kdo ji měl ! Radka

      Vymazat
  3. Také si přeji vánoce na sněhu.Krásné dny Vera

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Radi, sněhové vločky jsou nádherné. Klidně i se stromečkem. :o) Taky vyrábím pro milené dárky, už to k adventu tak nějak patří.
    Měj se hezky. J.

    OdpovědětVymazat
  5. Tie vlocky su prekrasne :-) dakujem za navodiky, vyskusam :-) krasny advent...

    OdpovědětVymazat