úterý 28. června 2016

...pár obrázků ze zahrady a jeden háčkovaný kluk :-)...
Krásné léto!






12 komentářů:

  1. Radu, i Tobě krásné léto..máš úžasnou zahradu!!!
    A klučík je vyvedený!! Měj se hezky Jarka

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezká zahrádka i kluk :o)
    Radu, měj hezké léto! Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Jů, Radka je zpátky!
    Panečku, ta zahrada je parádní - taková vymazlená. :o)
    J.

    OdpovědětVymazat
  4. Ráda tě tu vidím!!! Zahrádka je nádherná, krásně uspořádaná. Je vidět, že se jí hodně věnuješ. A kluk - pro toho nemám slov. Je to úžasný!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj všichni! I, m zde prozkoumat blogy a fórum o nádherné a nejbezpečnější lék na (Herpes Virus). Byl jsem pozitivní na smrtící virus zvaný herpes a já jsem ztratil naději, protože jsem byl ven vrhal a odmítl dokonce i mé přátele skříně. Hledal jsem on-line, abych věděl a vyptával se na lék na Herpes a já jsem četl někoho svědectví o tom, jak byl vyléčen z Herpes, tak jsem se rozhodl kontaktovat stejného bylinkáře, protože vím, že příroda má moc léčit všechno. kontaktoval jsem ho, abych věděl, jak mi může pomoci a on mi řekl, že se nebudu bát, že mě uzdraví přírodními bylinami od Boha! po dvou dnech, kdy ho kontaktoval, mi řekl, že lék je připraven a poslal mi ho přes DHL a po 3 dnech se mi dostal! Použil jsem med, když mě instruoval (Ráno a VEČER) a byl jsem vyléčen! jeho opravdu jako sen, ale jsem tak šťastný! to je důvod, proč jsem se rozhodl také přidat další komentář k Němu tak, že více může být zachráněno stejně jako já! a pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na adresu purenaturalhealer@gmail.com nebo whatsapp +2348105150446

    OdpovědětVymazat
  6. Máš pravdu. Nečekané návštěva přátel ze střední školy je to nejlepší co můžete pro své staré srdíčko udělat. Přijel nedávno spolužák z gymnázia a říkal, že jeho současné zaměření - to co prostě přes rok dělá je prý to, že se zaměřuje na čalouněné postele. Říkala jsem si, že to přece nemůže studovat dnem i nocí. No pak mi řekl, že pracuje v IKEA a rázem to dávalo smysl.

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, máte opravdu krásnou zahradu. :) My na ní letos nemáme moc čas, spíše řešíme rekonstrukci domu. :) Ale máme radost, protože se nám podařilo sehnat naprosto krásný a dokonalý designový krb, který nám sedne do nové domácnosti a ještě k tomu je hodně ekonomický a topí hodně, ale nepotřebuje tolik dřeva. Takže velká výhra! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné léto i vám! My si na zahrádce užíváme skoro každé odpoledne, protože je to ta nejvíc relaxační věc, která se dá takto v létě dělat. Máte některá zkušenost i s léčivými bylinami? Hrozně mě láká zasadit si gymnema sylvestre kvůli svým účinkům, ale ještě se rozhoduji mezi pár dalšími rostlinkami.

    OdpovědětVymazat
  9. My jsme letos na zahradu trochu zapomněli a teď na podzim to všechno uklízíme. Holt byly jiné starosti. Ještě štěstí, že existuje nano impregnace na boty, protože tady už snad čtrnáct dní v kuse prší a to bychom byli furt promáčení. Manžel ještě teď o víkendu přeryje záhony a zahnojí to nějakou chemií, aby se to dezinfikovalo a bude ale už hotovo! :) Takže zima může přijít! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásná zahrádka, je vidět, že o ni pečujete s láskou. My s manželem trávíme na zahradě celé léto, pokud zrovna nejsme někde na dovolené, a je to pro nás neskutečný relax. A ještě když někdo přijde a zahradu nám pochválí, tak z toho máme radost :-) Už je konečně jaro, cibulky rostou, česnek už je vidět, tak je to zase po té zimě veselejší :)

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den, dneska jsem narazila na Váš blog a musím říct, že jste opravdu super! :-) Nejvíc mě hned na začátku pobavil název. Hned jsem si totiž vzpomněla na nedávnou návštěvu u nás doma. Přijela má sestra s jejími dvěma syny a ty tak zlobili, že mi rozbili mé starožitné hodiny . V tu chvíli jsem opravdu byla ráda, že je ta návštěva krátká! :-) Takže občas kratší návštěva potěší víc, než ta dlouhá.

    OdpovědětVymazat