čtvrtek 21. února 2013

Radůstky

Poslední připomínkou vánoc u nás byla svítící papírová hvězda. Jelikož jsme si na její příjemné světlo zvykly, vyměnili jsme ji za kouly. Pořízeno v Ikee za rovných 39Káčé!


Po etažéru nebo nevím, jak jinak tomuto patrovému talíři říct, jsem toužila dávno. Upřímně, líbil by se mi z porcelánu, toho z cibulkama, ale ta cena...Takže opět vyřešeno Ikeou za 299,-Káčé, což taky jde, ne?


Další pečení v nové troubě dopadlo opět skvěle, ten štrúdl teď prostě nepraská!


Jo a tahle radost byla největší a upřímná! Milášek Šimonek ode mě chtěl Hůůůů a Béééé. Sovu už jste viděli a Béééé byla opravdová výzva. V pondělí dorazil od Kamlin návod a do večera čtyřikrát přeletěla přes náš obývák příze i s háčkem. No, ano, stydím se, jsem cholerik...Když ale odešel i muž do hajan, zakousla jsem se a na ty smyčky přišla! Takže jsme ráno vyráželi směr Liberec (páč bylo třeba cosi vyřídit s maminkou na úřadě) a vezli jsme béé. Po veškerém vyřizování jsme jej předali a to bylo radosti! Upřímná a bezbřehá. Jak mě tyhle okamžiky dobíjejí. Ještěže to zlato máme :-)

No a ještě zážitek z včerejšího zápasu. Kuba zůstal doma, protože ho skolila chřipka. Zato se ale na bratra přijela podívat spolužačka a spolužák.Asi budím coby matka u spolužáků respekt, protože dneska přišel J. ze školy s hláškou, že jsme fajn a hodní rodiče. Tak se nad sebou musím zamyslet...slečna totiž byla potencionální "nevěsta" , hi hi.  No jo no, vždyť už jim bude v létě patnáct.


6 komentářů:

  1. taky si v Ikee ráda dělám radost :)

    ovečky jsou parádní!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Radu, nakoupila si dobře, ale jsem úplně paf z těch oveček! Rozkošné!
    Měj hezký večer hodná a fajn rodičko :o)
    Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Béééé se mi moc líbí.Krásně jsi ji nazvala a taky krásně zrealizovala!Je kouzelně roztomilá.Po etažéru jsem taky hodně pokukovala,ale nakonec jsem koupila jen jednopatrový tác na nožce.Štrůdlíky vypadají prima,takže trouba asi skutečně slouží tak,jak má

    OdpovědětVymazat
  4. Štrůdlíky vypadají skvěle!
    A ovečka je rozkošná:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Děvčata děkuji za komentáře! Zase nestíhám být tu denně...Jsem zvědavá, co si na mě Šimon vymyslí dalšího. Teď je ale nemocný, tak že bez nálady...no, vystřídali jsme se s chřipkou všichni, tak nemohl chybět.
    Mějte se hezky, Radka

    OdpovědětVymazat
  6. Po etažéru jsem děsně toužila jako malá, moc mě mrzelo, že ho doma nemáme. Proč jsem na něj rezignovala i své domácnosti, vůbec netuším, musím o tom popřemýšlet :-)
    Hodně sil do boje s chřipkou!

    OdpovědětVymazat