neděle 19. ledna 2014

Amarylis

moc jsem si přála mít alespoň jeden doma, tak jako je mívala moje maminka. Tak se zadařilo a jeden jsem si koupila v Liberci za luxusních 35Kč. Už kvete a dělá mi radost. Já jen doufám, že ho nezahubím přemírou péče a že znovu vykvete.
Jinak jsem jak vidíte uháčkovala méďu, tentokrát pro druhého synovce Jeňulku. Se Šimonkem jsou vděční odběratelé. Alespoň si můžu vyzkoušet nové popisy, tento je stažený z mimibazaru. No, o autorství dámy, která jej presentuje pochybuji, protože jsou v něm nemalé nesrovnalosti. Ale už si vím rady, jak se z nich dostat.
No a život plyne, je to jako na houpačce. Proběhly rodičáky...raději bez podrobností, rozvod mladšího bráchy, to bych ani slušně komentovat nezvládla, páč je to tur s velkým V a nekomunikujeme a asi ani nebudeme. Jo a od nového roku nejsem nezaměstnaná...úleva!
 Tak se tu mějte krásně, děkuji za každé slůvko, které u mých příspěvků necháváte. Slíbený recept na řepu bude v dalším příspěvku.

8 komentářů:

  1. Ahoj Radu, Amarylis mám doma již odkvetlou ...asi koupím další...byla bílá. Měla by se cibule zabalit do novin a šoupnout někam do tmy...v paneláku dolu do skříně. Tak jsem to dělávala a na podzim opět zasadila a začala zalévat. Vždy se povedlo a vykvetla.
    Méďa je suprovej !!! na tohle já nemám. No a že máš práci....hurá, to je skvělá zpráva, tak skvělé kolegy !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lydu, děkuju za radu s amarylkou, to určitě zkusím! Za slovíčka chvály k méďovi taky děkuju, ale moc ti nevěřím, že by jsi to nezvládla, když vidím ty úžasné čapule, co háčkuješ holčičkám. Na to nemám odvahu já. A práce je gut, kolegfa je manžel :D, zatím dobrý. Klepu to. Pa Radka

      Vymazat
  2. Méďa je úžasnej, synovci musí být nadšení, že mají takovou šikovnou tetu. Amarylis mám také ráda, mám 4. Dělají mi radost.K získání práce moc gratuluju, to je úžasné. Ať se na novém místě daří!

    OdpovědětVymazat
  3. Méďa je náádhernej. Amyrylis jsem mívala, už bohužel nemám...

    OdpovědětVymazat
  4. Senzační medvídek, pro mě už vyšší dívčí:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S dobrým návodem, kterých je dost na mimibazaru nebo Fleru to dá každý, jen to zkusit :-))

      Vymazat