čtvrtek 16. července 2015

Léto budiž

pochváleno!

Zítra odpoledne už budu mít dovolenou! Jak já se těším :-)

 Od května jsem v jednom kole, s další prací jsem začala být ve skluzu s tou "první", ale autíčko "Hilík" získané na dotaci už je v garáži a je krásné! Papírově ještě dotahuji, ale to už zvládnu. O domácnosti a jejím chodu ani nemluvím, blog je na nule, občas zhlédnu vaše blogy a o tvoření se mi může leda tak zdát ve snu. Vlastně nemůže, protože padám do postele jako zabitá, unavená jako nikdy.

 Má to pozitiva, ověřila jsem si, že:

za a) s více pohybem hubnu, je dole sedm kilo, ještě 20 a budu ok
za b) ještě pořád zapadnu do kolektivu 
za c) dokážu si najít nové kamarády , možná i přátele
za d) ještě se líbím mužským a dělá mi to dobře 
za e) práci která mě zrovna moc nebaví zvládám s přehledem a               nadhledem

a negativa: 

za e) blbci jsou všude na světě a zákonitě na ně jednou narazit           musím.Podrobnosti jindy, byl to náraz doslova nechutný, ale i       s takovými nepříjemnostmi jsem se dokázala vyrovnat.

 No a jaká tedy bude dovolená? Vymalujeme obývák a kuchyň, uklidím dům, zahrada volá o pomoc a pak snad najdu čas na relax s háčkem, knížkou a občasné sladké nicnedělání. A 3.srpna juchajda do práce nebo taky ne, protože v nové firmě jaksi pozapomněli, že mi zítra končí smlouva. A po pravdě, já se tvářím neviditelně. Ještě pořád jsem si nezvykla. Na lidi jo, po těch se mi bude stýskat.
            
            Hurá vstříc novým zítřkům a letním teplotám!

15 komentářů:

  1. Pochválena budiž zasloužená dovolená....hezké dny přeji :o))
    Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že si užíváš příjemnou dovolenou. Moc se mi líbí tvá pozitiva!
    Krásné letní dny přeju.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj všichni! I, m zde prozkoumat blogy a fórum o nádherné a nejbezpečnější lék na (Herpes Virus). Byl jsem pozitivní na smrtící virus zvaný herpes a já jsem ztratil naději, protože jsem byl ven vrhal a odmítl dokonce i mé přátele skříně. Hledal jsem on-line, abych věděl a vyptával se na lék na Herpes a já jsem četl někoho svědectví o tom, jak byl vyléčen z Herpes, tak jsem se rozhodl kontaktovat stejného bylinkáře, protože vím, že příroda má moc léčit všechno. kontaktoval jsem ho, abych věděl, jak mi může pomoci a on mi řekl, že se nebudu bát, že mě uzdraví přírodními bylinami od Boha! po dvou dnech, kdy ho kontaktoval, mi řekl, že lék je připraven a poslal mi ho přes DHL a po 3 dnech se mi dostal! Použil jsem med, když mě instruoval (Ráno a VEČER) a byl jsem vyléčen! jeho opravdu jako sen, ale jsem tak šťastný! to je důvod, proč jsem se rozhodl také přidat další komentář k Němu tak, že více může být zachráněno stejně jako já! a pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na adresu purenaturalhealer@gmail.com nebo whatsapp +2348105150446

    OdpovědětVymazat
  4. Zip as a result of Itsvan Banyai – A brilliant wordless arrange in which displays that there are generally extra so that you can important things as opposed to encounters a persons vision. https://imgur.com/a/Bgeb5pw https://imgur.com/a/mp96YDy https://imgur.com/a/sN334RJ https://imgur.com/a/3sFVRrj https://imgur.com/a/3GhZxzd https://imgur.com/a/qNGMuF5 https://imgur.com/a/zTuBl3U

    OdpovědětVymazat
  5. Já se taky těším na dovolenou, už toho mám za poslední dobu fakt plný brejle. Manželka mě vytáhla pod stan, takže budeme kempovat. Už jsem si i pořídili vybavení na kempování. Jsem docela zvědavý. Partnerka slíbil, že bude dokonce i vařit v kotlíku na ohni, tak by mě zajímalo, jak to dopadne. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem se na léto letos fakt hodně těšila. Dostala jsem k narozeninám nové horské kolo, takže teď při každé možné příležitosti jezdím po valašských kopcích a objevuju skrytá místa, o kterých vám turističní průvodci nepoví. :) Za mě ideální relax a ještě si na kole dělám hezký zadeček! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem letos trávil hodně doma. Bohužel.. Nebyla práce. Na jednu stranu jsem si ale trochu odpočnul. Vybíral jsem nerezové komíny na dům a trochu jsem poopravil tu naši haciendu. :) Takže na to byl aspoň dostatek času a člověk to nemusí dělat po práci. :) To mě nikdy moc nebavilo, když člověk celý den dře a pak dře ještě doma.

    OdpovědětVymazat
  8. Musím říct, že léto mi chybí a to je teprve listopad. Připomínám si ho aspoň tím, že jsem si koupila levandulové vůně na textil. Mám tu vůni ráda, připomíná mi léto, teplo a sezení pod pergolou se sklenkou vína nebo třeba mojitem, což je můj oblíbený drink.

    OdpovědětVymazat
  9. Nepřemýšleli jste už někdo nad tím, že byste se snažili po domácku vyrobit nějaké krásné designové krby? Já jsem se totiž nedávno v jednom časopisu o designu dočetla, že se ty výrobky kvůli vysoké poptávce nestíhají vyrábět ve světě, a tak lidé sahají po zlatých českých ručičkách.

    OdpovědětVymazat
  10. V létě moc s kapelou nemáme čas na trávení společného času. Hodně se zkouší, ale na nějaké ty víkendové akce můžeme bohužel zapomenout. Já jsem si teď našla novou úchylku. Učím se na baskytaru a hrozně mě to bere. Dokážu si představit, že prodám housle a dám se na tuto éru.

    OdpovědětVymazat
  11. V létě se vždy snažím nějak odreagovat. Třeba toto léto jsem vyzkoušela navštěvovat tantra masáže a zjistila jsem, že to má úplně jiný rozměr. Jeden by řekl že se to všechno bude odehrávat s nějakým cílem mimo pracoviště, ale není tomu tak. Jsem ráda, že jsem našla v Praze diskrétní podnik s profesionálním přístupem.

    OdpovědětVymazat
  12. Přijel synovec na návštěvu a moc mě to potěšilo. On je totiž zahradní, a tak nám pomohl na zahradě zapojit filtraci pro jezírka. Jsem vděčná tomu že se objevil po delší době. Trošku se mi nechtělo ho otravovat, ale on se naštěstí nabídl sám. Máme krásné rodinné vztahy.

    OdpovědětVymazat
  13. Na léto se s dětmi vždy moc těším. Užíváme si totiž života venku a radujeme se z maličkostí. Ráda chodíme také s kamarádkami někam na procházku. Jak je teplo, tak už si beru pod tričko jenom https://www.plaza.cz/bezesve-zpevnujici-podprsenky/ zpevňující podprsenku kdyby náhodou šel někdo okolo, tak ať zapůsobím.

    OdpovědětVymazat
  14. Léto je moje nejmilejší roční období a to hlavně proto, že se dá pobývat hodně venku a jezdit na výlety. Letos nám to bohužel k moři nevyjde, tak budeme alespoň poznávat krásy České republiky a já se na to nesmírně těším. A protože rádi zažíváme i nové věci, chceme zkusit pronájem Tesly , prý je to zážitek a hlavně si člověk užívá to ticho při jízdě.

    OdpovědětVymazat
  15. Nepamatuji si už snad ani rok kdy jsem poprvé navštívila půjčovnu lodí Lužnice, ale je to už teda pěkná řádka let. Tehdy jsem věděla že to je přesně to místo kde chci trávit svůj volný čas v létě. A tak jsem také udělala. V té půjčovně jsem strávila 3 roky svého života.

    OdpovědětVymazat