pátek 24. srpna 2012

Hurááááá

 stihla jsem to!!!

Soupravu talířů a hrnečku s Krtečkem jsem k prvním narozeninám kupovala před 20ti lety prvnímu synovci, před 14ti lety svým klukům a teď Šimonkovi. Byl to teda kumšt, ale nakonec se podařilo. Ábu jsem dodělala dneska - holky bez popisu! fakt z vlastní hlavy, takže jsem na ni patřičně pyšná. Kluci doma měli záchvat smíchu, ale to je puberta, smějí se pořád a všemu, to přejde. 




Přemýšlela jsem dlouho, co koupit novomanželům, abych dárkem cosi řekla. Zvítězily tyto hrnečky z Fleru. Na jednom hrnečku je jméno ženicha a na oušku jméno něvesty plus datum svatby a na druhém opačně. Tudíž si při společné snídani či odpolední kávě za a) nebudou brát hrnek druhého...za b) si připomenou datum, kdy si řekly ano a z JÁ udělaly MY a za c) si pokaždé vzpomenou na praštěnou ségru a o to mi šlo! Andělka jim má opatrovat rodinné štěstí. 
P.S. Práce HezkyRučně z Fleru mě nadchly natolik, že v září dostane hrneček můj  muž za 16let se mnou a synovec či neteř až se narodí (kvůli němu či ní se zítra koná ta svatba :-))) Mohla by to být holčička, já jsem jediná holka v této linii, tak aby jsme nevymřely po přeslici. 
Přeji Vám všem hezký víkend a Vy mi na oplátku zítra držte palce!

4 komentáře:

  1. Radu, dárky máš parádní a tu žábu, tu bych tedy fakt nadala! Smekám a přeju, ať se všechno to veselí vydaří!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezke darky a jsou uzitecne,zabka je fesanda a nebo fesak.Je videt ze navod nepotrebujes,preji hezky den a svatbu si uzij .

    OdpovědětVymazat
  3. Šikulka, však to dobře vím...

    OdpovědětVymazat
  4. Kočky, děkuju! Užili jsme si oboje. Svatba byla dojemná a Šimonek rozbalující dárky taky.
    Vaše Radka

    OdpovědětVymazat