čtvrtek 28. května 2015

Štěstí

Čtyřlístek pro tebe Gábi (Gabro), ale ty už máš to největší čerstvé Štěstí doma, viď? Moc ti to přeju !
A také pro vás všechny, které chodíte na můj blog. Děkuji za slova podpory a za každičký komentář.

I díky Vám už jsem v práci v pohodě. Můj nástup byl chaotický a tak nějak to bylo o mně beze mně, takže to drhlo. Ale nechci to rozebírat. Je to za mnou, zapadla jsem a ačkoli jsem se ještě nerozhodla, že to vezmu na dobu neurčitou, už dnes vím, že jsem právě tuhle "facku" potřebovala. A že jsem získala minimálně jednu fajn kamarádku. A ona mě. Věříte, že už zítra tam jsem měsíc?

Krásný víkend, Radka

12 komentářů:

  1. To jsou dobré zprávy Raduš:-)

    OdpovědětVymazat
  2. To se krásně čte, mám radost!

    OdpovědětVymazat
  3. Radu, já to tušila:o)..popravdě, člověk si zvykne na všechno..většinou..a pokud se najdou prima přátelé, tak je vyhráno..To štěstí ti moc přeji...měj se moc krásně.Inka

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj všichni! I, m zde prozkoumat blogy a fórum o nádherné a nejbezpečnější lék na (Herpes Virus). Byl jsem pozitivní na smrtící virus zvaný herpes a já jsem ztratil naději, protože jsem byl ven vrhal a odmítl dokonce i mé přátele skříně. Hledal jsem on-line, abych věděl a vyptával se na lék na Herpes a já jsem četl někoho svědectví o tom, jak byl vyléčen z Herpes, tak jsem se rozhodl kontaktovat stejného bylinkáře, protože vím, že příroda má moc léčit všechno. kontaktoval jsem ho, abych věděl, jak mi může pomoci a on mi řekl, že se nebudu bát, že mě uzdraví přírodními bylinami od Boha! po dvou dnech, kdy ho kontaktoval, mi řekl, že lék je připraven a poslal mi ho přes DHL a po 3 dnech se mi dostal! Použil jsem med, když mě instruoval (Ráno a VEČER) a byl jsem vyléčen! jeho opravdu jako sen, ale jsem tak šťastný! to je důvod, proč jsem se rozhodl také přidat další komentář k Němu tak, že více může být zachráněno stejně jako já! a pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na adresu purenaturalhealer@gmail.com nebo whatsapp +2348105150446

    OdpovědětVymazat
  5. Štěstím bylo, když se nám v poslední době podařilo sehnat slevu do firmy na designové krby. Máme totiž hodně velké kanceláře v podzemí a tak potřebujeme topit. Jenomže jak je to v podzemí, tak tam se nesmí používat plyn a elektřinou by to bylo hrozně drahé. Nehledě na to, že se musí teplo pouštět ještě do vyšších pater v paneláku.

    OdpovědětVymazat
  6. Mým největším štěstím bylo, když jsem sehnala novou práci, o kterou jsem opravdu hodně stála. Jen začátek byl velice náročný, protože jsem se nedokázala nějak zařadit do již fungujícího kolektivu. Byla jsem dost na dně, a tak mi kamarádka poradila doplněk stravy guaranu, která mi pomohla s psychickou i fyzickou kondicí. Nakonec mě v práci do kolektivu přijali a řekli mi, že si mysleli, že já nechci mluvit s nimi.

    OdpovědětVymazat
  7. Máme letos s manželem velké štěstí že jsme si vybudovali před lety velmi profitabilní firmu a dnes tak nemusíme řešit nic ohledně peněz. Když se koukám okolo sebe kolik maminek samoživitelek třeba ani nemá peníze na dětské školní potřeby, tak je mi té společnosti v rozkladu v současnosti opravdu líto.

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám zase velké štěstí že se znám s hodně velkou sortou kamarádů, kteří mně dokáží ve složitých situacích podržet. Tak třeba když se mně narodilo dítě, tak se kamarádka nabídla, že mně zaplatí dětské zábrany aby děti neutíkaly tam, kde nemají. Je to tak krásné gesto od známých..

    OdpovědětVymazat
  9. Mně můj manžel čas od času pořídí bílou růži a tím měn udělá ohromnou radost. Opravdu je to takové moje zlatíčko. Je štěstím že jsem si ho odchytla tehdy na ulici, byl to dar z nebes. Takových náhod se nám na ulici může stát že o tom ani nebudeme tušit.

    OdpovědětVymazat
  10. Mým celoživotním štěstím je můj partner, který mně dává geniální rady do života. Jenom díky němu vím o všech nesnázích v životě kdterým bych se měla raději vyvarovat. Také on mně řekl že u nás v čr už dnes působí kryptoměnová směnárna ve které se dá pořídit ten všude skloňovaný bitcoin a zhobatnout na něm tak.

    OdpovědětVymazat
  11. V minulém roce na Valentýna si pro mě přítel nachystal něco, na co budu vzpomínat asi do konce života. On nám normálně koupil pobyt v luxusním hotelu v Benátkách, nic mně neřekl, jen odvezl na letiště a už jsme letěli. A na závěr ještě poklekl, otevřel krabičku kde byl zásnubní prsten a požádal mě o ruku. Moc dojemné.

    OdpovědětVymazat